Tražite ženu za brak? E pa ovo je pravo mjesto za vas!
Trazim ozbiljnu vezu

Tražim dobru ženu za brak

Kako pronaći dobru ženu za brak?



trazim dobru zenu za brak

Kako vas ide pronalaženje dobre devojke za brak? Potraga za ženom za brak je jako težak zadatak, a kako se onda nadati da ćete naći dobru?

Budite normalni


Zdrav razum će vam jako puno pomoći u ovome zadatku. Eto na prmjer ako tražite ženu u barovima završit ćete sa ženom koja visi po barovima, ako tražite ženu na tulumima završit ćete sa ženom koja je stalno po tulumima. Ali ako idete na dobrotvorne akcije i volontiranja onda ćete vrlo vjerojatno pronaći curu za brak koja će vam biti jako pažljiva i vjerna. To ima smisla jeli tako? Devojka koju ste odabrali za brak će u braku raditi iste stvari koje je radila prije braka i dok vas još nije upoznala. Djevojka koju ste upoznali u baru nemože tek tako odustati od pića i biti dobra kučanica samo zato što ste u braku. Nekim muškarcima treba i preko 15 godina da to shvate.

Znate li kakva treba biti dobra žena za brak?



Veliki broj muškaraca misle da je najbolja žena za brak nimfomanka koja posjeduje svoju pivnicu. Ne, to nisu karakteristike dobre žene. To čak nije niti dobra pomisao. Dobra žena za brak je ona koja će vam biti partnerica, jednaka s vama ali pod vašom zaštitom. Jer kada dođe vrijeme za teške odluke to je muškarčeva odgovornost. To nije stvar moči i pozicije, nego položaj žrtvenoga vodstva. Mužjak se zauzima i brani svoju ženu. A njena je zadaća da ga u tome podržava i pokušava mu olakšati tu ulogu. Kao dvoje mušketira borite se zajedno i čuvate si leđa. Dobra žena će se boriti skupa s vama i za vas, a ne protiv vas. Ona će vam biti desna ruka i vi nečete moći funkcionirati jednako dobro bez nje u vašoj blizini. Nikad se nećete morati briniti hoće li vas napustiti jer znate da vam je predana za cijeli život.

A što je sa sexom?


dobra zena za brak


Doduše, seks je obično glavni razlog zbog kojeg muškarci traže curu za brak. Taj razlog nije pogrešan, ali seks treba staviti na odgovarajuće mu mjesto. Seks uobičajeno započinje poprilično loše ali s vremenom postaje sve bolji i bolji. To je zato što polako učite što žena stvarno voli, želi i treba u seksu. A to je poprilično različito od onoga što ste mislili da želi i treba. I zato seks polako postaje avantura koja je jako ugodna za vas oboje. Evo jedne važne istine: ako ona ne uživa u seksu nećete ni vi. To je stvar povezanosti. Jer muškarčevo zadovoljstvo je upotpunjeno ženinim zadovoljstvom i bez njega jednostavno nije to to. Možete mijenjati žene i imati ljubavnice ali ništa neće promijeniti ovu istinu.

Probna vožnja nije uspjela


Zajednički život prije braka je odličan način za učiti vaš brak još težim i predodređenog za propast. Pitate se zašto? To je zato što dajete cijelu dušu osobi bez ukakvih temelja ili obaveze. To je kao da prodajete auto, a date ga čovjeku da ga vozi bez da je platio ili išta potpisao. Kako možete znati da će se vratiti. Morate znati duboko u duši da žena kojoj se predajete cijeli će ostati sa vama i da vas nikada neće iznevjeriti. Ako vam je totalno predana, čekati će do braka.

Uredu i što mi je sada činiti?


Idite na zabavi i uživajte u životu, ali nemojte tamo tražiti ženu za brak. Kada tražite ženu za brak radije idite na mjesta koja su stvarna i zdrava. Kao crkva, volonterske akcije i slično i tamo nađite djevojku za brak. Uključite se u akcije za pomaganje drugima i ako tamo nađete ženu naći čete onu koja će biti uz vas i biti vaša desna ruka. Možda neće biti nimfomanka ali nakon nekoliko godina za to nećete ni mariti jer ćete biti sretni.

Ako želite uhvatiti pravu ribu, nemojte bacati udicu u wc školjku ili odvod. Isto tako je i sa ženama, na pravim mjestima tražite onu pravu. I nemojte na kraju završiti sa "štakorom".

E da, i prvo se uvjerite da ste i vi taj vrijedan ulova. :)

1 komentar:

  1. super ste to rekli ali što ako konzumira duhan a vama jako smeta

    OdgovoriIzbriši