Tražite ženu za brak? E pa ovo je pravo mjesto za vas!
Trazim ozbiljnu vezu

Tražim ženu za brak

Koje kvalitete treba imati žena za brak



tražim ženu za brak

Dali tražite ženu za brak? Ako ste muškarac i tražite djevojku koju bi oženili, morali bi znati koje kvalitete treba imati prava žena za brak.

Sada se pitate zašto bi to željeli učiniti? Vidite, netko je jednom bio rekao da je dobar brak s ženom stvar koja je najbliža raju na zemlji. Ali ipak, ako brak nije dobar to je najbliža stvar paklu na zemlji.

Ali šali na stranu, veoma je važno da znate u šta ulazite pogotovo u slučaju braka.

Jedan popularan autor je rekao da bi trebali biti u mogučnosti saznati dali je djevojka s kojom ste izašli baš ona devojka za brak koju vi tražite već nakon dva ili tri izlaska. Tako je taj popularni autor napisao 10 stvari na koje bi trebali obratiti pažnju kod prvih nekoliko izlazaka i da bi prema njima mogli zaključiti dali je to cura za brak koju vi tražite.
Mi vam donosimo 3 najvažnija:

Tražim ženu za brak 1. sajvet


Možete li biti ono što jeste u njenoj blizini



Gotovo svatko kada počnu izlasci će se potruditi da pokaže ono najbolje od sebe što može. Ali ipak ako vam se čini da ste se pretvarali da ste netko drugi samo da bi joj se svidjeli, onda možda ona i nije najbolji izbor za ženu za brak. Često čujemo starije kako govore da se suprotnosti privlače ali to ipak nije istina.

Razlog zašto nas privlače djevojke koje su nam suprotnost je zato što ima neko svojstvo ili sposobnost za nešto što mi želimo biti, a nemožemo. Ali problem nastaje zato jer gledamo vrline i pozitivne karakteristike kod te djevojke ali zanemarujemo mane i nedostatke što se često pokaže kao kobno. Trebamo zapamtiti da sve vrline i pozitivne osobine za sobon vuku određene mane. Zato nakon što kasnije primjetimo te mane one nam često počinju ići na živce i to stvara velike probleme.

Veza sa djevojkama suprotnih osobina i karakteristika može biti i jako ugodna, ali ipak na duge staze oboje će te morati raditi neke kompromise. Što vam je osoba sličnija to će te morati raditi manje kompromisa a samim time će vam i brak s tom ženom biti ugodniji.

Zato se morate dobro zapitati možete li biti ono što jeste kada ste sami sa njom, i koliko vam je to ugodno.

Tražim ženu za brak 2. dio


Dali ju je teško održavati



Večina muškaraca vole jednostavnost kroz cijeli svoj život. Ako ste i vi takav trebati ćete tražiti curu za brak širom otvorenih očiju. Ako ste zainteresirani za osobu oko koje se trebate puno truditi, to je ok. Ali nemojte lagati sebe i očekivati da će se ona promjeniti, nego očekujte da ćete se kroz brak trebati puno truditi i udovoljavati njenim čudnim željama.

Tražim ženu za brak 3. savjet


Dali vam se divi i poštuje vas



tražim ženu za brak

Od 3 savjeta koja smo spomenili ovaj je vjerojatno najvažniji. Ako vam se vaša žena divi i poštuje vas, onda ćete vjerojatno biti opušteni i ono što jeste u njenoj blizini. Također ako vas dovoljno poštuje i razumije vas vi ćete također više se potruditi da bi zadovoljili njene potrebe za održavanjem.

Jedna studija je pokazala da od mnogo, mnogo muškaraca koji su anketirani, poštovanje i divljenje su na vrhu liste stvarni koje oni traže od žene za brak.

Tako da izgleda načešče tražene osobine kod potencijalne supruge bi bile poštenje, jednostavnost i poštovanje prema muškarcu. No pravo pitanje je što je važno za vas. Zato napravite svoj popis i prema njemu tražite vašu idealnu ženu za brak.

2 komentara: