Tražite ženu za brak? E pa ovo je pravo mjesto za vas!
Trazim ozbiljnu vezu

Tražim devojku za brak

Kako pronaći devojku vrednu braka


Tražim devojku za brak
Reč brak je vrlo teška reč. Moglo bi se i reći da je ta reč i relativno velika, u stvari. To riječ je veliki uzročnik problema ovih dana. No, kada pređete 30. godinu, a još se niste vezali uz neku devojku, reči brak i ženidba postaju jako učestale u vašem rečniku i rečniku vaše okoline. Brak s devojkom postaje potreba, a postaje neizbježan kad osjetite da vam fali ženska ruka u vašem životu.

Kako onda pronaći devojku vrednu braka i toga da je vi oženite? Kako ćete znati da je da je baš onda ta uz koju se želite vezati? Što trebate učiniti da bi došli do nje? Gde pronaći ženu za brak i smiriti se? Evo neke smernice za gde pronači devojke koje traže brak i muža:

Gde upoznati devojku za brak



Nećete biti u mogučnosti da nađete devojku za brak kakvu tražite ako niste često vani i izloženi pogledima i novim ljudima. Morate se jednostavno prepustiti. Budite na mjestima in mestima, gde ima puno ljudi. Raspitajte se malo gde izlaze lepe devojke. Dame sigurno vam neće doći same od sebe. Morate ih nekako namamiti na vas, a to sigurno nečete moći učiniti ako ste cijelo vreme zagljavljeni kod kuće i u uredu, čak i vikendom. Trebate malo disati svježi zrak. I dati svojim očima užitka da gledaju sve te vaše potencijalne cure za brak.

Sad se možda pitate, kako da izađem ako nemam ni devojku s kojom bi mogao izaći?
Pa tome skuže barovi i klubovi. Nikad se ne usudite generalizirati žene u barovima i klubovima. Nedaje vam svaka devojka u baru koja meša bokovima poziv na sex. Iznenadit čete se. A možete također i probati razgledati okolo vas. Možda se i iznenadite kako su zgodne i ugodne dame u vašem okruženju, uredu ili zgradi. Ako verujete u Isusa krista, zešto ne odete u Crkvu nedeljom? Velika prednost kod devojaka u crkvi je ta šta već u startu imate nešto zajedničko, a to je vjera. A to je vrlo važan faktor kod odabira devojke koju želite oženiti. Tako da samo navalite jer žene su svugde.

Što kad upoznam devojku za brak



tražim devojku za brak


Svako čovjek ima jedinstvene potrebem sklonosti i zahtjeve. Devojka koja je idealna za vašeg najboljeg prijatelja vjerojatno nije idealna devojku koju bi vi oženili. Ali nećete moći znati dali je devojka ona "prava" za vas osim ako sa njom ne razgovarate o malo dubljim temama. Podelite vaše ideologije, stavove i razmišljanja sa njom da vidite koliko toga zajedničkoga imate vas dvoje. Raspravljajte o razlikama da vidite možete li pronači nekakav kompromis i naći se na "sredini". Što više razgovarate s njom, to ćete je bolje upoznati i naučiti sve o njoj i jedino tako možete znati dali je ona prava za vas i dali sa njom želite provesti ostatak svog života. Svaka kvalitetna veza počinje sa kvalitetnim razgovorom i tako nastaje na zdravim temeljima.

Imajte na umu da je kompatibilnost jako važna. Ako imate puno toga zajedničkoga s dobrom ženom, brak može biti najlepše iskustvo koje čete vas dvoje ikada doživeti. Ali ako ste dvije potpuno različite osobe, a ipak ste spremni na kompromis i uspjevate se naći na sredini i brak s devojkom ipak može biti jako stabilan. Ipak ako ste vas dvoje samo suprotnosti koje nikada ne izlaze u susret jedno drugome, i nikad niste spremni žrtvovati svoje mišljenje za korist vaše partnerice to može biti jako pogubno za brak. Osobne razlike, razlike u razmišljanju i tvrdoglavost su najčešći razlozi razvoda.

Što je bitno kod devojke


"Ljubav je jedino što je bitno"


Da, kao i u pjesmi. Postoji samo jedna stvar koja može razbiti pravilo o kompatibilnosti i rastopini probleme različitosti, a to je velika količina čiste i iskrene ljubavi života. Ako zaista volite devojku, i mislite da je ona ta prava, nemožete zamisliti život bez nje i ona oseća isto to prema vama, osobne razlike nikad nisu problem. Možete sve to baciti u smeće jer je ljubav jedino što je bitno. Ne bojte se kleknuti na koljeno i pitati je čarobno pitanje. I ostatak života se jedino morate brinuti da vatra ljubavi nastavi gorjeti.

3 komentara:

  1. Imam 34 g i mislim da mi je vreme da se skrasim ,u mom gradu nema onih pravih devojaka za udaju zato sam se prijavio ovde.Zelim da nadjem zenu sebi pribliznih godina,postenu,koja ima karakter i koja zna da postuje ljudske vrednosti poput,postenja,druzeljubljivosti,osecajnosti i ljubavi

    OdgovoriIzbriši
  2. Trazim devojku kao srodnu dusu za ozbiljnu vezui brak

    OdgovoriIzbriši