Tražite ženu za brak? E pa ovo je pravo mjesto za vas!
Trazim ozbiljnu vezu

Pronađite ženu za brak...

pronadite zenu za brak

Prepoznajte ženu za brak među mnoštvom drugih žena


Pitanje braka je prvenstveno stvar izbora. Jednako kao i edukacija na fakultetu, tako i brak. Tijekom godina čovjek je od izbora, stvorijo mnoštvo različitih kriterija o pronalasku žene za brak u mnoštvu drugih žena. Međutim ti kriteriji nedaju uvijek željene rezultate jer mnogo oženjenih muškaraca ipak poželi rastavu braka. To je ipak najviše zbog toga što njihove žene nisu ono što su oni mislili da jesu. Kad bi samo muškarac mogao naći uistinu onu pravu ženu za brak među svim tim mnoštvo sve bi bilo drugačije i lakše.

Točnije, muškarci koji su mislili da su samo oženjeni shvatili su da su u doživotnoj zajednici s mogučnošću dobivanja djeteta. Što očekivati kada je pristup muškaraca ovome problemu poprilično trivijalan. Kriteriji su nedvosmisleno tvrd orah zbog raznih komplikacija koje su u to uključene. Ljudi su za kriterije koristili nekoliko mjerila kao što su ljepota, financije, inteligencija i druge zemaljske trivijalnosti za potencijalne žene za brak. Učinkovitost tih standarda koje je postavio muškarac je jako upitna koliko pomaže pri odabiru prave devojke za brak.

Ipak, većina bračnih problema kreće od odabira one dobre žene za brak i svijetu punom različitih žena.

U teoriji, složeni matematički problem uključuje primjenu odgovarajuće metode kako bi pronašli pravo rješenje. Pitanje pronalaska prave žene za brak među mnoštvom drugih žena je slično ovome slučaju. To uključuje "određeni" pristup za pronalažanje određene žene kakvu želite. Nažalost muškarci odstupaju od specifičnih pristupa i smišlja neke alternativne načine koji se eto ne pokazuju rezultate koji su jednako dobri. Kao i kada idete alternativnim načinom rješiti matematički problem umjesto uobičajenog, isto je kao i kad muškarac traži ženu za brak. I onda se pitate koji bi bio pravi pristup pronalaženju prave žene u mnoštvu drugih?



Zamislite to ovako, imate 90 sekundi da u vreći koja sadrži tri tisuće baluna različitih boja sa bijelim crtama odabere crveni balon koji ima najviše bijelih crsta. U vreći je preko 80 crvenih baluna sa bijelim crtama a vi morate odabrati onaj sa njih najviše direktno iz vreće. Ali ako u određenom vremenu to uspijete biti ćete nagrađeni sa 2 milijuna dolara. Eto razmislite malo kako je dobra ta mogučnost da osvjite 2 milijuna dolara, a opet toliko teška i komplicirana. Jednako tako je težak izbor pronalaska prave žene za brak, ako ne i teži. Teoretski vi možete u 90 sekundi izvući crvenu loptu sa najviše bijelih linija. Iako je taj slučaj sa crvenom loptom sličan ovome sa pronalaskom žene za brak oni ipak nisu nimalo slični. Večina muškaraca je več igrala igru pronalaska najbolje moguće cure za brak. Možda su i uspjevali nači one dobre ali od tih dobrih uvijek postoji bolja. Ali najbolja za vas je ona koja vam najviše paše i sa kojom imate najviše toga zajedničkoga. A za to prepoznati treba vremena. Zato nemojte sebi postavljati vremenska ograničenja jer da imate neograničeno vreme sigurno bi pronašli odgovarajuču crvenu lopticu bez problema.

Evanđelje u bibliji kaže "tko je našao ženu, našao je dobru stvar i dobiva milost od Boga". Iz ovog to podrazumijeva da je brak stvar osobne odluke. Velikog filozofa čije se učenje još i danas slijedi jedan je učenik pitao dosta "duboko" pitanje što je stvorilo život, svemir i sveukupnost svih činjenica. A on im je rekao činjenice o Bogu koje su oni kao njegovi učenici rado prihvatili i dijelili. Također i vi možete prihvatiti Boga kao vašeg vodića i moliti se za mudrost i providnost kod obabira prave žene za brak.

A sa vaši perspektive morati ćete obratiti pažnju na slijedeče stvari:

1. Seksualnost


Njezin pristup upravljanja svojom seksualnošću, stupanj vjernosti, praktično naučene stvari iz prošlih veza, dali je bila zaručena i slično

2. Financije i materijalne potrebe


Navika trošenja novca, pozornost kod novčanih pitanja, materijalno podupiranje i slično,

3. Emocionalno, mentalno i psihološko osnaživanje


Intelekt, orjentiranost nekom cilju, sposobnost uspostavljanja međuljudskih odnosa, temperamentna prilagođenost, društvenost, tolerancija, nošenje sa teškim uvjetima...

4. Duhovnost


Promatranje molitve, njezina dubina praktičnih znanja Božje riječi i primjenjivanje u praksi, nivo vjere, podnošenje, poslušnost...

2 komentara: